Les agrupacions socialistes del Baix Llobregat comptaran amb un “Punt jove contra la LGTBfòbia”

0
34

La Joventut Socialista del Baix Llobregat presenta aquest nou recurs a favor de la igualtat per l’orientació sexual i la identitat de gènere

A partit d’ara les agrupacions socialistes del Baix Llobregat comptaran amb un nou recurs per sensibilitzar per la igualtat i la diversitat. Es tracta d’un punt informatiu contra la discriminació a lesbianes, gais, bisexuals, transsexuals o intersexuals que inclou tríptics amb informació bàsica, xifres de la LGTBfòbia, dates assenyalades o fins i tot serveis on acudir davant agressions o discriminació.

A la presentació, Rubén Castro primer secretari de la Joventut Socialista del Baix Llobregat, ha mostrat “el compromís dels i les socialistes del Baix Llobregat contra la discriminació, pel que impulsem recursos i polítiques concretes al territori”. Per això “aquest punt serà present a las agrupacions, actes i activitats del PSC o la JSC als nostres municipis”.

Per la seva part, la secretaria d’igualtat, Morgana Vargas, ha incidit que “encara el 23% de europeus opinen que les persones LGTBI no haurien de gaudir dels mateixos drets que les heterosexuals”. Així “cal canviar valors de forma urgent”.

Per això han reclamat “que la Generalitat desplegui la llei d’igualtat LGTBi i doti de recursos als Ajuntaments per a fer-la efectiva el més avia’t possible” i “que a nivell Estatal s’aprovi una llei d’igualtat de tracte, com la presentada pel President Zapatero al final del seu mandat, a més de recuperar l’assignatura d’educació per a la ciutadania i l’educació-afectiva.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here