Cristina Padrol, nova Primera Secretària de la Joventut Socialista del Baix Llobregat

0
1142

Víctor Flores ocuparà la Viceprimera Secretaria mentre que Mihai Fodor s’encarregarà de la Secretaria d’Organització i Finances.

 

La Joventut Socialista del Baix Llobregat ha escollit aquest diumenge a Cristina Padrol com a nova primera secretària de l’organització així com a la resta d’integrants que integren la nova executiva de la federació. L’elecció s’ha fet durant l’Assemblea de Federació que ha tingut lloc a Sant Boi de Llobregat i on els i les joves socialistes del Baix Llobregat han avalat per unanimitat la comissió executiva sortint, que capitanejava Marc Cabañas.

D’entre els noms que formen part de la nova direcció de l’organització juvenil, destaquen Víctor Flores com a viceprimer secretari i Mihai Fodor com a secretari d’organització i finances.

En el seu primer discurs com a primera secretària, Padrol ha destacat “la importància de feminitzar els espais i les polítiques públiques” i ha remarcat que “cal apostar pels joves com a gestors de les polítiques del present i del futur, i com a motor dels canvis que la nostra comarca necessita”.

La nova primera secretària ha dit també que la seva executiva i el conjunt de la militància “volem revolucionar el present per tal de transformar el futur dels i les joves del Baix Llobregat, des de les institucions i des dels carrers,  per tal de continuar sent la primera organització política de joves de la comarca”.

L’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, i la viceprimera secretària del PSC i vicepresidenta del Parlament de Catalunya, Eva Granados, que han intervingut durant la inauguració del conclave, han coincidit recordant als i les joves que “el seu paper és molt important i necessari per millorar la societat del present i del futur”. A més, han incidit en la necessitat d’aplicar polítiques de gènere a tots els àmbits, i han estès la mà a la joventut per treballar conjuntament en l’àmbit de les polítiques intergeneracionals així com per dissenyar conjuntament la societat del futur.

A la cloenda de la trobada, Ot García, primer secretari de la JSC; José Zaragoza i Sònia Guerra, diputats al Congrés dels Diputats i Antoni Poveda, primer secretari del PSC del Baix Llobregat, han ressaltat, “la necessitat de conèixer i explicar la història per tal de fer front als discursos que estan en contra la democràcia, els drets i les llibertats”. En aquest sentit, han recordat que la majoria de drets vigents actualment han estat aprovats per governs socialistes. Tots ells també han denunciat que els governs independentistes no hagin impulsat polítiques adreçades al jovent.

Finalment, a la nova executiva també portaran secretaries: Marc Aguilà (Polítiques Institucionals), Nadia Cano (Polítiques Feministes), Raül Martínez (Comunicació i Adjunta a Organització), Jordi Campmany (Formació i Memòria Històrica), Nayelly Cuadros (Polítiques Estudiantils i Antiracisme), Iria Cervelló (Transició Ecològica), Miguel Bajo (Polítiques Laborals i Sindicals), Laura Soler (Polítiques Intergeneracionals i Benestar Animal), Nerea Juárez (Polítiques d’Habitatge i Emancipació Juvenil), i Mar Represa (Polítiques LGTBI).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here