Diversos càrrecs escollits al 16è Congrés de la JSC són del Baix Llobregat

La Joventut Socialista de Catalunya (JSC) ha celebrat aquest cap de setmana a Sabadell el seu 16è Congrés Nacional, en el qual ha estat votada la nova Comissió Executiva Nacional (CEN) de l’organització.

El nou equip que liderarà la JSC queda encapçalat per Arnau Ramírez, qui ha estat escollit Primer Secretari i agafa el relleu de Pol Gibert, Primer Secretari de JSC fins al moment. Arnau Ramírez comptarà a l’executiva amb el suport de dues persones del Baix Llobregat: Judith Riera, de Sant Joan Despí, que ocuparà la Vice-Primera Secretaria, i Ot García, de Cornellà, que serà el nou Secretari d’Organització.

Judith només té paraules d’agraïment: “a l’Arnau, per engrescar-me en aquesta aventura, a la Joventut Socialista de Catalunya per fer-nos confiança i, especialment, a la Joventut Socialista del Baix Llobregat”. Ot, per la seva part, afirma que “ens hi deixarem la pell per fer que a cada racó de Catalunya arribi el nostre missatge”.

Judith Riera i Marta Gavaldà al 16è Congrés de la JSC.

A més, durant aquest cap de setmana s’ha dut a terme també la renovació d’altres organismes, on destaca l’elecció de Marta Gavaldà, també del Baix Llobregat, com a Presidenta del Consell Nacional de la JSC.

Al llarg del Congrés s’ha debatut la línia política a seguir durant els propers tres anys, tractant temes diversos que afecten al jovent d’avui en dia, com el precariat, l’habitatge, el model d’ocupació i les relacions laborals o el sistema universitari. L’organització també pretén liderar el moviment en pro dels animals i aposta per la sostenibilitat.

Altrament, la Joventut Socialista de Catalunya es reafirma en la lluita feminista i en contra de l’explotació de les dones, amb postures contundents com l’abolició de la prostitució i el rebuig ferm a pràctiques que cosifiquen les dones, com ara els ventres de lloguer.

La JSC fa just 40 anys que treballa per reivindicar les injustícies i per crear una societat més justa i igualitària. L’executiva entrant es compromet a continuar lluitant per aconseguir donar solució als problemes dels i les joves d’arreu del país, com ha fet sempre l’organització.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here