La Joventut Socialista del Baix Llob. programa una setmana d’accions contra la violència masclista.

0
61

Destaquen els continguts a les xarxes socials, un acte central a Sant Boi i la participació a la Marxa Comarcal.

Un any més, la Joventut Socialista del Baix Llobregat organitza un conjunt d’activitats per conscienciar contra la violència masclista, reivindicar un Pacte d’Estat contra aquesta xacra i que es destinin els recursos necessaris.

La Secretària d’Igualtat i Drets Humans, Morgana Vargas, ha explicat que l’acte centra “tindrà lloc el matí del dissabte 26 de novembre a Sant Boi de Llobregat, amb una carpa de sensibilització on la gent podrà escriure o fer un dibuix contra la violència envers les dones” amb l’objectiu “que tothom pugui implicar-s’hi”. A partir de les 11:30h es farà l’enlairament amb globus d’aquests missatges.

Tanmateix, el proper 27 de novembre els i les joves socialistes del Baix Llobregat participaran a la Marxa Comarcal del Baix Llobregat (a la que s’hi han adherit), la qual té com a punt de trobada el Parc de Torreblanca a Sant Feliu de Llobregat.

Durant aquesta setmana s’intensificarà la difusió de materials com el Punt d’informació contra la violència masclista, o la campanya per a unes noves masculinitats (en col·laboració amb HeForShe de Nacions Unides).

També s’han preparat un seguit d’accions via xarxes socials, com infografies contra els mites més estesos sobre la violència de gènere, articles o imatges amb el hashtag de la campanya #socialistescontraelmasclisme.

A aquestes activitats cal sumar les accions de sensibilització que faran les diferents agrupacions de la federació i de les quals s’informarà a través de les xarxes socials.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here