La Joventut Socialista del Baix Llobregat clama contra la discriminació racial

0
276

Els i les joves socialistes del Baix Llobregat anuncien que posaran en marxa una campanya contra els mites sobre la inmigració i la discriminació racial.

Els i les joves socialistes del Baix Llobregat han recordat avui Dia Internacional per a l’Eliminació de la Discriminació Racial que encara queda feina a fer per eliminar l’odi racial i la discriminació a les persones migrants, que suposa un atemptat als Drets Humans.

La secretaria d’Igualtat i Drets Humans, Morgana Vargas, ha indicat que “el dret a la igualtat i a la no discriminació és un pilar bàsic dels Drets Humans. No obstant això, ens trobem davant de contínues manifestacions i comportaments que atempten contra aquests drets, basant-se en un discurs d’odi i violència racial”.

És per aquest motiu que, “des de la JSC Baix Llobregat, llançarem una nova campanya per lluitar contra aquestes actituds negatives i discriminatòries que encara avui en dia succeeixen al nostre entorn”.

Tanmateix, el primer secretari, Rubén Castro, ha recordat que “a tota Europa encara veiem moviments que aprofiten els fenòmens migratoris o la crisi de les persones refugiades per treure’n profit, dirigint odi cap a aquests grups”. En tot cas, ha assegurat, “l’únic antídot davant el racisme i la xenofòbia és la educació en la no violència, el respecte a la diversitat, trencant mites i fent respectar els Drets Humans”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here