La JSC Baix Llobregat aplega a veïns de Sant Boi recollint missatges contra la violència masclista.

0
56

S’ha repartit informació sobre recursos i recollit missatges amb globus.

L’ acció contra la violència masclista de la Joventut Socialista del Baix Llobregat d’aquest 26 de novembre ha comptat amb una bona partipació de veïnes i veïns de Sant Boi.

A la plaça del Mercat de la Muntanyeta, s’han agrupat joves socialistes de tota la comarca, per tal de sensibilitzar contra el masclisme, repartir informació (fulletons propis) sobre com prevenir tot tipus de relacions abusives, els recursos d’atenció a les dones al Baix Llobregat, entre d’altres.

A l’acció, a la que també han participat els Homes Igualitaris Socialistes, ha comptat amb la secretaria d’igualtat del PSC i alcaldessa de la ciutat, Lluïsa Moret, s’han recollit missatges i dibuixos contra el masclisme i la violència.

Tot i el mal temps, moltes famílies, nens i nenes i joves han participat, deixant el seu missatge i omplint un globus de color violeta amb frases com “Si et fa mal no és amor”, “Tothom contra el masclisme”, o “Prou violència contra les dones”.

En declaracions enregistrades a l’acció, el primer secretari de la Joventut Socialista del Baix Llobregat, Rubén Castro, ha agraït l’acollida de Sant Boi en aquest tipus d’esdeveniment que “són conseqüència del compromís dels i les socialistes amb la igualtat i pretèn la sensibilització i unió de la ciutadania contra totes les discriminacions”.

Per la seva banda, Morgana Vargas, secretària d’igualtat i Drets Humans de la JSC Baix Llobregat, ha valorat “molt positiva la participació a aquesta activitat”, on des dels més grans als més petits han pogut dir la seva.

Per últim, Lluïsa Moret ha destacat que “aquesta no és només una lluita de les dones” i que “cal fer-la plegats”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here