La JSC del Baix Llobregat es congela escenificant la inversió del govern en els més joves

0
61

La Joventut Socialista publica un Mannequin Challenge, sobre com ha deixat el Govern als i les joves amb els pressupostos per 2017.

La Joventut Socialista del Baix Llobregat ha publicat un Mannequin Challenge com a protesta pels pressupostos presentats pel Govern de la Generalitat i que suposen “una restricció en els serveis per a la ciutadania, especialment per la gent més jove”.

Es tracta d’un vídeo protagonitzat per membres de l’organització política juvenil de la federació del Baix Llobregat, que apareixen “congelats” mentre la càmera recorre la sala on es troben.

El primer secretari de la Joventut Socialista del Baix Llobregat, Rubén Castro, critica que “el govern que vol la independència d’aquest país, limiti més que mai la independència dels i les joves”. I com a mostra, assegura, “ens han presentat uns pressupostos que obliden les mesures contra l’atur juvenil o per la reducció de taxes universitàries aprovades al Parlament”,

A més, recorda “la manca d’inversions al Baix Llobregat, posant en perill la qualitat dels serveis públics educatius, de salut o igualtat que en molts cassos es mantenen gràcies a l’esforç dels Ajuntaments que tot i no tenir-ne competències, si tenen sensibilitat social”.

Enllaç del vídeo:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here