La JSC del Baix Llobregat denuncia que la educació actual és com una discoteca elitista

0
63

Amb la campanya #NoPotsPassar alerten que Puigdemont i Junqueres fan de l’educació un servei de luxe.

La Joventut Socialista del Baix Llobregat han presentat avui la campanya per l’educació pública amb el títol #NoPotsPassar, amb un vídeo que assimila l’accés d’uns joves a la Universitat com si fos una discoteca.
El primer secretari de la Joventut Socialista del Baix Llobregat, Rubén Castro ha indicat que a Catalunya “tenim una de les educacions més cares d’Europa, amb taxes als cicles de grau superior i una universitat fins a 3 vegades més cara que a comunitats com Andalusia”.
Tanmateix ha recordat que “la LOMCE s’ha demostrat que no es podia aplicar i ha fet perdre el temps i posant en perill el futur de milers de joves” mentre que a Catalunya “el govern de Puigdemont i Junqueres diuen que han fet els pressupostos més socials de la història, però inverteixen un 10% menys en educació que l’any 2010”.
Per això, Castro ha reclamat “voluntat per restablir una autèntica educació pública digna”, posant com exemple “la tasca que fem des del PSC i la Joventut Socialista als municipis del Baix Llobregat, oferint ajuts i més recursos en la mesura de les possibilitats dels Ajuntaments, i tot i no ser competència d’aquests”.
Tanmateix, el secretari de política estudiantil i laboral, Victor Flores, ha explicat que desenvoluparem aquesta campanya “arreu de la comarca, amb molt contacte a peu de carrer i amb accions a través de les xarxes socials”, com aquest vídeo i altres continguts multimèdia.
A la roda de premsa han participat també han participat el portaveu del PSC a Sant Andreu de la Barca i regidor de cultura i joventut, Juan Pablo Beas, i la regidora d’educació i serveis socials, Dolors Bedós.
Ambdós han remarcat el compromís de l’Ajuntament socialista de Sant Andreu de la Barca per ajudar a la gent jove amb beques pel transport, i la sol·licitud a la Generalitat d’un permís pel nou servei de bus entre Sant Andreu i l’estació de Renfe per facilitar la connexió amb la UAB, entre d’altres noves mesures a instancia de la Joventut Socialista.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here