LA JSC COMENÇA DIVERSES CAMPANYES ARREU DEL TERRITORI

0
78

Ahir, dimecres 09 de febrer de 2022, la JSC va donar inici a un seguit de campanyes que es duran a terme arreu del territori Català, començant ahir per la comarca del Baix Llobregat, seguida aquest cap de setmana de la comarca del Barcelonès. D’aquesta forma, la JSC dona a conèixer les diverses fites que s’han aconseguit les darreres setmanes i torna a posar en marxa l’acció a peu de carrer.

Aquestes campanyes presenten les millores assolides tant pel grup parlamentari del PSC amb el diputat jove, David González, com pel govern espanyol. Totes aquestes decisions aposten per posar als joves al centre de nou, prenent mesures contundents que ajudin a millorar les seves condicions i evitar la precarització que pateixen els joves.

Dins d’aquestes campanyes, trobem, en primer lloc, la realitzada degut a l’ampliació de la T-Jove fins als 30 anys. Aquesta campanya, que es durà a terme a l’Àrea Metropolitana, dona a conèixer aquesta nova mesura, que sens dubte, aconsegueix augmentar l’accés al transport públic i a la mobilitat per molts i moltes joves, i d’aquesta forma, vetllar per una mobilitat justa i accessible per a tots i totes. Consistirà així, d’uns díptics explicatius i diversos cartells, on s’explicarà de quines formes beneficia aquesta nova mesura.

En segon lloc, trobem la campanya del nou bo de lloguer jove. Aquesta consistirà en diversos tarjetons i cartells que donen a conèixer i expliquen les mesures en les quals consistirà el nou bo de lloguer, que propicia l’emancipació dels i les joves atorgant bonificacions mensuals per un valor de 250€, que pot ser més en zones determinades.

Per últim, es repartiran tarjetons on s’explicaran els 10 punts clau de la nova Reforma Laboral, aprovada fa uns dies al Congrés dels Diputats. Aquesta nova reforma, amb l’objectiu de reduir la precarietat i els treballs temporals, elimina i canvia punts de l’antiga reforma aconseguint importants millores pels treballadors i treballadores i alhora pels i les joves.

Totes aquestes campanyes es duran a terme als carrers de diversos pobles de Catalunya on disposarem la carpa de la JSC, junt amb companys i companyes. Al mateix temps, es llençaran les campanyes a totes les xarxes, acompanyades de vídeos explicatius.

D’aquesta forma la JSC torna als carrers després de mesos on no s’han pogut realitzar accions als diversos municipis i federacions degut a la Covid 19. Així, la JSC demostrem el nostre compromís i suport a totes aquestes noves decisions que suposen un pas endavant per a millorar la situació dels i les joves.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here