LA JSC POSA EN VALOR EL SEU MUNICIPALISME A 500 DIES DE LES ELECCIONS MUNICIPALS DEL 2023

0
168

14/01/2022

Aquest divendres, 14 de gener, la Joventut Socialista de Catalunya ha celebrat de forma híbrida un acte amb la presència de més d’una setantena de regidors, regidores i militants, acompanyats pel primer secretari del PSC, Salvador Illa, on han posat en valor la feina feta pels joves socialistes als ajuntaments catalans i han posat inici al camí de les eleccions del 2023.

Amb motiu dels 500 dies per a les eleccions municipals del 2023, la Joventut Socialista de Catalunya i el Partit dels Socialistes de Catalunya han remarcat la tasca dels més de 130 regidors i regidores joves als diferents ajuntaments de Catalunya i han engegat el camí cap als propers comicis municipals.

L’acte celebrat al casal socialista Joan Reventós ha comptat amb les intervencions del primer secretari del PSC, Salvador Illa; la Viceprimera secretària d’Àrea d’Organització i Acció Electoral i alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret; del primer secretari de la JSC i regidor a l’Ajuntament de Cornellà, Ot Garcia Ruiz ; i de la secretària de política municipal de la JSC i regidora a l’Ajuntament de Badalona, Andrea Zapata.

Salvador Illa ha reivindicat que la “recuperació després de la pandèmia serà una gran transformació des dels municipis” i ha assenyalat que “el PSC és un partit amb una mirada jove, i les JSC són les protagonistes d’aquest tarannà”. A més, ha afirmat que “el 2023 és un any clau per donar encara més impuls al projecte socialista català”.

El primer secretari de la JSC, Ot Garcia, ha defensat que els més de 130 regidors i regidores de la JSC fan una feina excel·lent. “Des del poble més petit a la ciutat més gran, la família de la JSC està llesta per millorar els municipis en tots els àmbits”, ha afirmat. Andrea Zapata, Secretària d’Acció Municipal a JSC, que ha donat inici a l’acte, indicava que quan governa el PSC, la JSC treballem com ningú, però també ha recordat com companys i companyes que són a l’oposició també contribueixen a fer dels municipis un lloc millor.

Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi i Viceprimera secretària d’Àrea d’Organització i Acció Electoral, ha posat en valor l’eina de canvi que representa la política municipal. “El municipalisme és part de l’ADN del PSC, i això, junt amb la materialització de projectes i l’escolta és el que valoren els veïns i veïnes”, ha remarcat.

La Joventut Socialista de Catalunya es posa com a objectiu incrementar la seva representació a les institucions municipals l’any 2023 i senyalen que la presència de la JSC en els ajuntaments és sinònim de polítiques joves, igualitàries i socialment justes.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here