Baix Llobregat

Contra el feixisme i el racisme: per la igualtat social

La JSC Baix Llobregat a la manifestació contra el feixisme i el racisme que organitzava la plataforma “Unitat Contra el Feixisme i el Racisme"

El passat diumenge 2 d’ Octubre la Joventut Socialista del Baix Llobregat va formar part de la manifestació contra el feixisme i el racisme que organitzava la plataforma “Unitat Contra el Feixisme i el Racisme" en resposta a l'acte xenòfob que, aquell mateix dia, havia convocat Plataforma per Catalunya.
L’acte reivindicatiu, concentrat a la Plaça Sant Jaume, va comptar amb unes 150 persones de diverses federacions i associacions que unides pel grit “Fora feixistes dels nostres barris” demanaven la il•legalització del partit encapçalat per Josep Anglada.
Membres de la Joventut Socialista del Baix Llobregat van acudir per participar a la protesta, no només per posionar-se en contra de l’actitud intolerable i anticonstitucional de PxC, sinó també, per fer patent el malestar envers a aquest clima xenòfob social que certs grups polítics aprofiten per crear el seu lema.
La JSC s’enorgulleix de ser una força política oberta i multicultural que s’esforça en ser cada día més plural i no permet ni tolera aquestes idiologies polítiques tan summament irresponsables. Es per això que encararà quan calgui aquestes posicions i recolzarà la lluita per la igualtat.

Marta Morlanes Argudo
Secretaria d'Igualtat i Drets Socials - JSC Baix Llobregat

Galería d'imatges (2)

Comentaris

  • Anònim
    What a really awesome post this is. Truly, one of the best posts I've ever witnessed to see in my whole life. Wow, just keep it up. activated carbon for water treatment
  • Anònim
    humans enjoy a natural impulse to take things. Should it be to introduction frustration, or merely for wonderful, we execute this even lacking noticing.sg spouse cheat
  • Anònim
    produktion och mer lönearbete. En grön analys ger rimligen vid handen att fri tid, mer kultur och ökad social närvaro innebär bättre liv. I så fall bör vi inrikta oss på att uppnå detta. Trots att det inte med automatik leder till ekonomisk tillväxt. Dancers
Mostrar més comentaris | Mostrant 3 comentaris de 155

Comentar