Baix Llobregat

La JSC del Baix Llobregat es congela escenificant la inversió del govern en els més joves

La Joventut Socialista publica un Mannequin Challenge, sobre com ha deixat el Govern als i les joves amb els pressupostos per 2017.

La Joventut Socialista del Baix Llobregat ha publicat un Mannequin Challenge com a protesta pels pressupostos presentats pel Govern de la Generalitat i que suposen “una restricció en els serveis per a la ciutadania, especialment per la gent més jove”.

Es tracta d’un vídeo protagonitzat per membres de l’organització política juvenil de la federació del Baix Llobregat, que apareixen “congelats” mentre la càmera recorre la sala on es troben.

El primer secretari de la Joventut Socialista del Baix Llobregat, Rubén Castro, critica que “el govern que vol la independència d’aquest país, limiti més que mai la independència dels i les joves”. I com a mostra, assegura, “ens han presentat uns pressupostos que obliden les mesures contra l’atur juvenil o per la reducció de taxes universitàries aprovades al Parlament”,

A més, recorda “la manca d’inversions al Baix Llobregat, posant en perill la qualitat dels serveis públics educatius, de salut o igualtat que en molts cassos es mantenen gràcies a l’esforç dels Ajuntaments que tot i no tenir-ne competències, si tenen sensibilitat social”.

Enllaç del vídeo:
https://www.youtube.com/watch?v=JgCrkQVYZc4&feature=youtu.be

Comentaris

  • Anònim
    I finally found great post here.I will get back here. I just added your blog to my bookmark sites. thanks.Quality posts is the crucial to invite the visitors to visit the web page, that's what this web page is providing. Promise Ring
  • Anònim
    Interesting to read it! I enjoy the information, style and the way you write. Also, I have picked some ideas to my blog on notext handmadewritings.
  • Anònim
    On the website dog grooming you can find all useful information, you enter it and you will not regret it! dog grooming
Mostrar més comentaris | Mostrant 3 comentaris de 28

Comentar