Baix Llobregat

Suport unanimitat la gestió d'enguany de la Joventut Socialista del Baix Llobregat

El Consell de Federació de la Joventut Socialista del Baix Llobregat aprova per unanimitat la gestió de l'Executiva actual.

El passat 8 de juliol va celebrar-se el darrer Consell de Federació de la Joventut Socialista del Baix Llobregat abans de l'estiu. En aquest, es va donar compte de les activitats desenvolupades aquest curs polític per part de l'equip encapçalat per Rubén Castro.

Durant la presentació, Carlos Duran, secretari d'organització, va explicar les activitats de les diferents àrees, com ara educació, Drets Humans, igualtat, política municipal, ocupació, etc.

Entre aquestes, les campanyes contra la precarietat laboral, la iniciativa d'ajuts al transport per a joves, les accions contra la LGTBfòbia, la formació a militants, etc.

Per la seva part, Rubén Castro, primer secretari dels i les joves socialistes del Baix Llobregat ha agraït "l'esforç i la feina dels i les joves socialistes del Baix Llobregatfent activisme, acció política al carrer, a la Universitat, als Ajuntaments, etc."