Solidaritat internacional, socialisme i igualtat a la Jornada de Formació de la JSC Baix Llobregat

0
54

David Pérez, Carme Sánchez i Javier Naya entre els ponents.

L’agrupació socialista de Sant Joan Despí va acollir aquest dissabte la Jornada de Formació de la Joventut Socialista del Baix Llobregat.

Tot un dia d’activitats i reflexió que va ser inaugurat per la primera secretària de l’agrupació local, Belen García, i el primer secretari de la JSC Baix Llobregat, Rubén Castro.

Per la seva part, el diputat socialista al Parlament de Catalunya, David Pérez i el formador de l’Escola Xavier Soto i exsecretari de formació de la JSC, van fer un curs intensiu per Formadors, repasant la història del socialisme català i espanyol i repasant les eines i estructures per dur a terme aquestes polítiques d’esquerres.

Més endavant va arribar el debat sobre la crisi dels refugiats, on els i les participants van debatre sobre la inacció dels governs europeus davant aquesta crisi humanitària i on es van aportar idees i bones pràctiques, debat moderat per Morgana Vargas, secretària d’igualtat i Drets Humans de la Joventut Socialista del Baix Llobregat.

Per la tarda, la sexòloga i codirectora de l’Institut de Sexologia de Barcelona, Carme Sànchez, va oferir el curs sobre Sexualitat lúdica entre iguals, reflexionant a partir de la falta d’educació en igualtat i afectivitat a les escoles.

Per últim, l’acte va ser tancat per la primera secretària de la JSC Sant Joan Despí, Judith Riera, que va reiterar el compromís per la formació i la reflexió de la Joventut Socialista.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here