“Construir, entre tots i totes, la Viladecans del futur.” Nerea Juárez Rey, Secretaria d’Organització de la JSC Viladecans

0
375

A Viladecans encetem un 2023 amb molt entusiasme i amb la mirada posada en el futur. Un futur ple de reptes, però, sobretot d’oportunitats per continuar treballant en la Viladecans que volem, com hem fet fins ara, i que ens ha portat a esdevenir la ciutat amb menys desigualtat de tot l’estat, tot i les dificultats afegides d’aquest darrer mandat, que ara està a punt d’esgotar-se. Període que s’ha vist marcat per la pandèmia i la crisi energètica i de preus, ocasionada per la guerra d’Ucraïna.

Per al proper mandat, ens hem fixat com a eixos estratègics de treball el que creiem que són les preocupacions més importants de la nostra ciutadania.

EDUCACIÓ
Més enllà de les nostres competències en l’àmbit municipal en aquesta matèria, a Viladecans, apostem per donar suport als centres educatius amb la creació, durant la pròxima legislatura, de smart classrooms a totes les escoles públiques que arribaran a 5.100 infants. Apostem per una educació de qualitat perquè creiem que l’educació és la base de la societat i un eix fonamental per donar oportunitats de futur als nostres nens i nenes.


HABITATGE
Focalitzem la nostra proposta en el benestar de les persones, per aconseguir-ho posem en el centre de la nostra política l’habitatge com a un pilar fonamental per al desenvolupament de les persones, per això apostem per la promoció d’habitatge protegit no només de venda, sinó també de lloguer, que ja s’està fent realitat als nous sectors en desenvolupament, com és el barri de Llevant.


A més, a través de l’Oficina Local d’Habitatge impulsem, mitjançant l’atorgament de subvencions, la rehabilitació energètica d’edificis per tal de millorar la qualitat de vida i el confort de les persones que hi viuen.


OCUPACIÓ
El nostre objectiu és que tots els habitants de Viladecans puguin treballar al mateix municipi. Per tal d’assolir aquesta fita, continuarem afavorint la creació de noves oportunitats de treball dins del municipi, tal com ja hem fet en els darrers anys. Esdevenint un pol d’atracció de talent, amb l’arribada de grans multinacionals als parcs de negocis de la ciutat com Vueling, Alliance Health Care, Desigual, Yaskawa…

Des de la JSC de Viladecans esperem que compartiu aquests eixos estratègics i a la vegada us animem a formar part d’aquest projecte, per construir, entre tots i totes, la Viladecans del futur.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here