Feliç 2019

0
517

Companyes i companys,

Abans que acabi l’any, voldria agrair-vos personalment i en nom de la CEF el vostre esforç realitzat al llarg de l’any, en les diferents accions i activitats realitzades tant per les agrupacions locals, les federacions i l’Executiva Nacional.

Ha estat un any de canvis (i sense eleccions, que ja és molt), on hem estat partícips i protagonistes del canvi en la CEN, on la Judith Riera i l’Ot Garcia han estat escollits per dirigir el rumb d’aquesta organització juntament amb l’Arnau Ramírez i la resta de companys i companyes que els acompanyen. Aquests nomenaments no només reflecteix la indubtable capacitat individual d’ells dos, sinó que també el potencial que tenim com a col·lectiu i del que vam deixar palès al darrer Congrés Nacional a Sabadell.

Voldria agrair al Rubén Castro així com a la resta de l’anterior Executiva de Federació la feina feta en els darrers anys, deixant-nos una organització referent en la lluita per la igualtat i compromesa amb les seves idees i els seus barris i ciutats.

Formem, tots i totes juntes, un col·lectiu imparable, capaç de plantejar batalles culturals i ideològiques allà on ens ho proposem. Som joves, compromesos i amb les idees més potents per transformar la vida dels nostres veïns i veïnes, i que ningú ho dubti, en aquest 2019 continuarem donant guerra.

És per això, que desitjo que tingueu una bona entrada d’any, que agafeu força i idees perquè ens espera un any mogut, on escollirem el nostre futur com a ciutat i com a europeus, i ara, més que mai, cal apostar-ho tot al vermell.

Feliç 2019!

Salut, Socialisme, Feminisme i República

 

Marc Cabañas Hidalgo,

Primer Secretari de la JSC BAIX LLOBREGAT

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here