La Joventut Socialista del Baix Llobregat debat sobre precarietat laboral, desigualtats i racisme

0
1393

L’agrupació del PSC de Sant Vicenç dels Horts ha acollit la Jornada de Formació 2017 dels i les joves socialistes del Baix Llobregat.

Desenes de joves socialistes del Baix Llobregat han participat als tallers i xerrades que durant el passat 7 de maig van organitzar a l’agrupació socialista de Sant Vicenç dels Horts.

A la inauguració han participat el primer secretari del PSC Sant Vicenç, Miguel Comino, el primer secretari de la Joventut Socialista del Baix Llobregat, Rubén Castro, i el recentment escollit primer secretari de la JSC Sant Vicenç dels Horts, Jordi Campmany.

La Jornada va comptar amb ponents com el secretari comarcal de la UGT del Baix Llobregat, Carlos de Pablo, el diputat socialista i primer secretari de la JSC Pol Gibert, l’alcaldessa de Vallirana i diputada del PSC, Eva Martínez, el col·lectiu d’Homes Igualitaris Socialistes, amb un taller dinamitzat per Lluis Fuentes, o Laila Benalti, mestre i membre de la plataforma Unitat contra el feixisme i el racisme.

Tot un dia on s’han tractat temes com la precarietat laboral, el sistema de pensions, les polítiques de joventut als municipis, el racisme i la xenofobia, els moviments d’extrema dreta a Europa o les desigualtats de gènere, entre d’altres.

En paraules del primer secretari dels i les joves socialistes del Baix Llobregat, Rubén Castro, “trobades com aquesta permeten tractar temes d’actualitat que afecten especialment a joves i posar en comú solucions i bones pràctiques com les que impulsem des dels Ajuntaments socialistes“.

En aquests sentit, Castro ha reafirmat “el compromís dels i les socialistes del Baix Llobregat per donar resposta a les necessitats actuals de la gent jove i acabar amb la precarietat social, económica i laboral.

Per aixó, l’organització política juvenil ha anunciat que els continguts i pràctiques sorgides d’aquesta jornada serviran per posar en marxa en les properes setmanes noves campanyes i traslladar iniciatives pioneres a tots els Ajuntaments i institucions.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here