Equip que liderarà la Joventut Socialista del Baix Llobregat durant els propers tres anys.

Marc Cabañas, de Sant Joan Despí, és escollit nou Primer Secretari de la JSC

La Joventut Socialista del Baix Llobregat ha portat a terme el seu Congrés aquest cap de setmana a Cornellà.

Fruit d’aquest, s’ha escollit la nova Comissió Executiva de Federació. El nou equip que passa a liderar l’organització queda encapçalat per Marc Cabañas, que agafa el relleu de Rubén Castro com a Primer Secretari. Clara Quirante, serà Vice-Primera Secretària i Morgana Vargas, Secretària d’Organització.

El Congrés va ser inaugurat per Carlos de Pablo, Secretari Comarcal de la UGT del Baix Llobregat; Ot García, Secretari d’Organització de la JSC, i l’alcalde de la ciutat, Antonio Balmón, qui van encoratjar als i les joves a construir i alçar la veu dins d’una Espanya governada pel socialisme, en referència a la recent investidura de Pedro Sánchez com a President del Govern.

El nou Primer Secretari, Marc Cabañas va destacar al seu discurs la importància de “la lluita feminista i de la paritat en els càrrecs de representació de tota organització que es faci dir feminista”.

A la cloenda del congrés van participar Arnau Ramírez, Primer Secretari de la JSC; Eva Granados, diputada al Parlament de Catalunya i Antonio Poveda, Primer Secretari del PSC del Baix Llobregat. Tots ells van coincidir en la necessitat de refer els consensos trencats a Catalunya i de continuar treballant per la igualtat, tal com l’organització ha fet sempre.

Després del Congrés realitzat, la Joventut Socialista de la comarca “agafa empenta i comença una nova etapa amb aires de renovació i ganes de ser referència al Baix Llobregat, fent del socialisme una alternativa forta als partits de dretes, siguin catalans o espanyols, que només cerquen la divisió de la classe obrera” tal i com va expressar Cabañas al seu discurs.

Enllaç:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here