La JScBaix Llobregat entra amb força a l’Executiva del PSC BaixLlobregat

El 14 i 15 de febrer va tenir lloc la 14a Assemblea de Federació del PSC del Baix Llobregat, on s’ha aprovat la gestió de l’Executiva encapsulada per Antoni Poveda i s’han aprovat les bases del proper mandat i també s’ha aprovat la nova Comissió Executiva del PSC.

Divendres a la tarda, el nostre Primer Secretari, Marc Cabañas, va intervenir en l’Informe de Gestió remarcant la bona sintonia entre partit i la JSC de la comarca, així com els quaranta regidors i regidores joves aconseguits a les darreres eleccions municipals. També va aprofitar per remarcar que aquesta aposta per la joventut ha d’anar a més, i que ells així ho demostraran, que la joventut està preparada per gestionar. Per finalitzar, i lligat ama el lema “Som Futur“, va remarcar que “només guanyarem el present si treballem el futur“.

Dissabte va deixar bones notícies per a la federació de joventuts en la composició de la nova executiva de Federació, ja que tres membres d’aquestes acompanyaran al Primer Secretari (membre nat) en l’Executiva del PSC de la comarca.

Els integrants seran l’Ot Garcia Ruiz, de Cornellà i secretari d’Organització de la JSC, la Claudia Acebrón, d’Esplugues i secretaria comarcal de Feminisme i LGTB, àrea de la qual serà responsable els pròxims 4 anys en la direcció del partit. Per últim, també formarà part de l’executiva en Mihai Fodor, de Cornellà i secretari de Formació i adjunta a Organització de la JSC Baix, que desenvoluparà el càrrec de Secretari de Cooperació i Solidaritat.

En paraules de la nova responsable de polítiques LGTB de la comarca “és molt bona notícia que aquesta sigui una secretaria pròpia (anteriorment compartida amb Feminisme) i dediquem el temps i la dedicació que mereix. Tenim treball, encara queda molta per fer en matèria LGTB+ i per la defensa dels drets del col·lectiu“. Per a Fodor, “comença una etapa il·lusionant, on els valors de la cooperació i la solidaritat, que sempre han estat protagonistes de les nostres polítiques i que desgraciadament encara avui dia hem de reivindicar en molts sectors de la nostra societat, compten amb una Secretaria pròpia“.

Serà el primer cop que la JSC tingui tres representants al Secretariat de la Comarca, esdevenint una fita important per a l’Organització Juvenil.

Des d’aquí, continuarem aportant per fer del PSC Baix Llobregat la força hegemònica a la comarca i defensar la veu dels i les joves allà on tinguem l’oportunitat de fer-ho.

 

 

Sort i encerts companys!

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here