La secretària d’Igualtat i Drets Humans, Morgana Vargas, recorda que encara no s’ha desplegat la llei catalana LGTBI+

Aprofitant el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, la Joventut Socialista del Baix Llobregat torna a reclamar una vegada més els drets de lesbianes, gais, transexuals, bisexuals i intersexuals.

“Reclamem que la Generalitat desplegui la Llei d’Igualtat LGTBi i doti de recursos als Ajuntaments per fer-la efectiva el més aviat possible, així com que a nivell Estatal s’aprovi una llei d’igualtat de tracte”.

En aquest sentit han recordat, que ja l’any 2016 van demanar a la Generalitat de Catalunya més esforços per aplicar la llei LGTBI.
En la mateixa línea, el primer secretari de la Joventut Socialista del Baix Llobregat, Rubén Castro, reclamava aquesta setmana en un article publicat a El Far, “més pressupost de Gobierno de España, Comunitats Autònomes i Ajuntaments per a polítiques LGTBI, educació en igualtat, educació sexual i serveis d’atenció LGTBI de proximitat”.
Morgana Vargas, secretària d’Igualtat i Drets Humans dels i les joves socialistes del Baix Llobregat, ha indicat que cal desplegar la llei digualtat LGTBi i dotar-la de recursos, amb pressupost pels Ajuntaments. A més, ha demanat que a nivell Estatal s’aprovi una llei d’igualtat de tracte“.

Enllaços

Solo así, sembrando hoy las semillas del respeto y los buenos tratos,
mañana recogeremos los frutos de la igualdad.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here