“Transformem progressivament Gavà” Sergi Navarro, Primer Secretari de la Joventut Socialista de Gavà

0
264

Estem ja topant amb el final de l’actual mandat municipal a Gavà i, amb tot, podem afirmar que no ha estat aquest un mandat anodí en la nostra ciutat. El context no ha estat (i encara no és) gens fàcil, i després d’haver superat la pandèmia, encara estem patint les conseqüències socioeconòmiques derivades de la Guerra d’Ucraïna. Tot i això, la singularitat del present mandat no s’explica només per les conseqüències geopolítiques abans esmentades, sinó també per altres aspectes, certament i netament positius, com el nomenament de la companya Raquel Sánchez com a ministra del Govern d’Espanya i el subsegüent nomenament com a nova alcaldessa de la companya Gemma Badia, el juliol de 2021.

Essent això així, tot l’anterior no és obstacle per afirmar que el balanç de la nostra gestió al municipi, durant aquests quatre anys, ha estat prou profitós i, sobretot, fidel a la nostra premissa més bàsica i més nuclear: transformar progressivament Gavà, millorar-la dia a dia. Aquesta és la història de la nostra ciutat. És el que hem fet, és el que hem fet bé i és el que continuarem fent amb la mirada i els requisits que els temps actuals demanen, tot atenent les necessitats de les persones i del territori. En aquest mateix sentit, els socialistes estem a punt per impulsar l’evolució de la ciutat per a la pròxima dècada, amb la recent aprovació del Pla d’Acció de l’Agenda Urbana 2030 com a full de ruta que orientarà l’estratègia del municipi recollint les acciones fixades en matèria de qualitat de l’espai públic i els barris, de dinamització de l’economia, creació de llocs de treball i de protecció dels drets bàsics de la ciutadania. A més, el compromís del govern municipal amb el model de sostenibilitat actual de creixement de la ciutat, ha possibilitat durant aquest mandat la promoció d’habitatge assequible i la dotació de nous equipaments.

Exemple d’això són l’aprovació del Pla Local d’Habitatge 2021-2026; els 136 habitatges protegits al barri de Can Ribes, que ja estan enllestits i ocupats; el tercer ambulatori, que amplia els serveis de salut a la ciutat; i la piscina municipal pública descoberta que es construirà al barri de Ca’n Horta. L’acció de govern, marcada per l’agenda urbana i el model de creixement sostenible i respectuós amb l’entorn, continuarà essent fidel a aquestes assumpcions durant els mesos que ens segueixen. Estem orgullosos de la nostra gestió, el nostre model i del nostre passat, però tenim una responsabilitat amb el futur per continuar essent coherents amb els nostres valors i el nostre projecte de ciutat. Serà imperiós anticipar-se, tenir capacitat de reacció i claredat d’idees. A la JSC Gavà estem segurs que, tant nosaltres, com l’actual equip de govern i el que esdevindrà de les pròximes eleccions municipals estarem a l’altura.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here