Treball digne i drets, reivindicació de l’1 de Maig

0
423

La lluita contra la precarietat laboral juvenil, cabdal per la Joventut Socialista del Baix Llobregat

Avui, en motiu de Primer de Maig, els i les joves socialistes del Baix Llobregat s’han concentrat al llarg de la Via Laietana per a manifestar-se en contra de les retallades en àmbit laboral i contra la reforma laboral del PP, a demés de “recolzar la lluita laboral i denunciar la precarietat laboral juvenil” tal i com ha dit el secretari de polítiques laborals Víctor Flores.

Flores ha afegit que: “els i les joves treballadors del nostre país som explotats, i els aturats, en canvi, som menyspreats”.

El nostre primer secretari, Ruben Castro ha afirmat que”l’excusa de la crisi ha estat utilizada per impulsar les velles receptes que limiten els drets de les persones treballadores, com si fos l´única solució”.

Front aquesta idea, pels i les joves socialistes del Baix Llobregat, “l’ocupació digne, de qualitat i ben remunerada és un pilar fonamental, cabdal al nostre projecte polític”.

A més de participar activament durant la manifestació, la JSC del Baix Llobregat han realitzat diferents vídeos durant la mobilització i un article que vàren publicar el passat dijous (i que pots trobar adjunt aquí sota)

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here