Assistim al Summer Camp d’enguany, organitzat a Rota

Aquest any el municipi de Rota, situat a la província Andalusa de Cadis, ha estat escenari de trobada del socialisme jove europeu, atès que s’hi ha celebrat l’escola d’estiu de la YES (Young European Socialists), en col·laboració amb JSE (Juventudes Socialistas de España).

Entre els dies 9 i 14 de juliol Espanya ha esdevingut la seu que albergà aquest important esdeveniment en què hem participat centenars de joves d’arreu d’Europa.

Durant aquest campament, joves de 25 nacionalitats diferents ens hem reunit per conèixer-nos i realitzar activitats diverses, com ara xerrades, debats i grups de treball, amb presència de líders del socialisme europeu i també nacional.

Els i les joves socialistes sabem que un projecte europeu fort només pot venir de la mà del socialisme, aquell que permet combatir i canviar a millor una Europa que avui dia es troba fortament castigada per l’auge de l’extrema dreta, el populisme i els nacionalismes excloents.

Apostem per una Europa més igualitària, més feminista, més tolerant, més solidària i menys excloent. Val la pena apostar per un projecte com aquest, i el jovent català i d’arreu d’Espanya ho tenim molt clar!

Per a més fotos ➡ Flickr de JSE

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here